Registratie, hoe werkt het?

Preventief, verloren of gevonden?
Bank
Laatste 4 cijfers rekeningnummer (*)
Voornaam (*)
Laatste 3 cijfers/letters Pasnummer (*)
E-mail
Telefoonnummer
Opmerking

Doel

Ons doel is om de mensen met elkaar in contact te brengen. Jij bent wat verloren en iemand anders heeft dat gevonden, maar we weten het niet van elkaar!
Registreer bij ons de juiste gegevens, niet onnodig veel maar precies genoeg om bijvoorbeeld je bankpas of rijbewijs terug te krijgen. Wanneer de laatste vier cijfers + bank overeenkomen nemen wij van Paskwijt.nl, contact op met de vinder van jouw pas. Als wij een laatste controle hebben gedaan, brengen wij de vinder en verliezer met elkaar in contact.

Preventief

Omdat je natuurlijk nooit precies weet wanneer je je bankpas of paspoort kwijt zult raken, kun je bij ons ook preventief de gegevens registreren. Dit maakt de kans op een match aanzienlijk groter. Ja, uiteraard blijven we afhankelijk van de "eerlijke vinder"; jij zou toch ook een pas willen teruggeven aan de rechtmatige eigenaar??

Disclaimer

Paskwijt.nl kiest er voor om precies voldoende informatie te verzamelen. Ook wij gaan bewust en correct om met privacy, geen van de geregistreerde gegevens wordt gedeeld met anderen. De enige uitzondering hierop is dat wanneer je een pas vind, wij toestemming vragen om de contactgegevens met de verliezer te delen.